PERSONLIG COACHING

INVESTERA I DIG SJÄLV

1
Konsultation

Först startar du med att boka in ett personligt möte med den utvalda coachen. Mötet går ut på att lära känna dig, förstå din bakgrund och dina målsättning bättre.

2
Granskning

Andra steget är att din coach kommer att ge dig olika tester för att utvärdera din rörlighet, styrka, kondition och uthållighet. Coachen tar hänsyn till före detta skador och anpassar testerna efter er nivå och målsättning. Du kommer kunna ladda upp alla videor direkt i TrueCoach applikationen för er coach att se och analysera.

3
Skräddarsydd planering

Varje vecka kommer du att få en skräddarsydd programmering som progressivt byggs närmare ditt mål i den takt som passar din livsstil bäst. Din coach kommer att regelbundet gå in och ge dig feedback på det du har fyllt i och de videor du har laddat upp i appen.Varje månad kommer du och coachen ha ett 30 minuters samtal för att gå igenom hur månaden har gått.

ÄLSKA DIN TRÄNING MER ÄN NÅGONSIN

Att ha en egen coach med ett program som är skräddarsytt efter dina mål och behov kan vara ett av de underbaraste sakerna som finns. Först kanske det verkar som ett vanligt träningspass men varje övning, från uppvärmning till slut, är speciellt utvald för att du ska ta ett steg närmare dina mål.

Vi som coacher analyserar varje resultat du fyller i och för en konversation med er för att lära oss mer om hur ni rör er, tänker och fungerar för att kunna effektivisera och leverera det absolut bästa programmet vi kan till er.

Alla pass har ett syfte och är helt och hållet anpassade efter dig och dina mål. Du kommer kunna känna dig trygg i din träning och ha någon som hjälper dig att uppnå de mål du har. Din coach kommer att kunna hjälpa dig mer än endast din träning, du kommer att få rådgivning om hur du kan förbättra din livsstil för att förbättra din hälsa.

SVAR PÅ DINA FRÅGOR

Måste jag vara tävlande för att ha en personlig coach?

Det finns inga krav till att ha en personlig coach. Vi jobbar med alla sorters klienter allt från atleter som ska tävla i VM till par som endast vill träna för att må bra. Oavsett vad du har för mål kommer våra coacher skapa den bästa möjliga plan att ta dig hela vägen.

Hur många träningar i veckan kommer jag att få?

Din coach kommer att tillsammans med dig anpassa antalet träningar efter vad som passar dig och ditt schema bäst. Vi är medvetna om att livet inte alltid ser likadant ut därför kommer din coach alltid anpassa ditt träningsschema därefter.

Om jag har en skada?

Oavsett om du har en gammal skada som fortfarande stör dig eller om det skulle uppkomma en skada kommer din coach alltid anpassa din träning därefter för att du ska träna så smärtfritt som möjligt. Din coach kan programmera återhämtningspass och ge dig råd om livsstilsval för att optimera din återhämtning.

Där finns nästan alltid sätt som du kan röra dig på, din coach kommer alltid att finnas med dig för att guida dig genom processen och hjälpa dig att modifiera alla pass så att du inte behöver gissa själv.

Hur kommer jag igång?

Det första steget är att begära en kostnadsfri konsultation för att säkerställa att coaching passar bra - vi får veta mer om din bakgrund och dina intressen, ger dig all information du behöver för att fatta ett beslut och matchar dig med en omtänksam, stödjande coach som kommer att följa upp dig för att komma igång om du väljer att gå vidare. Din tränare är redo att träffa dig, lära känna dina behov och utforma ett träningsprogram just för dig.

Nyfikna på hur en programmering hade sett ut för er?
Boka en kostnadsfri konsultation med en coach.