OM OSS

VÅR VISION

VOLVE har ett mål, att så många som möjligt ska kunna uppnå välmående både fysiskt och psykiskt. Vi erbjuder träning som är anpassad för just dig och dina mål, vi ger dig verktyg med värde som du kan använda i din vardag för att leva lyckligare och hälsosammare.

Träningen ska vara anpassad efter individens mål och kapacitet, vi vill att folk använder träning som ett verktyg att prestera bättre i sitt eget liv.

Vi fokuserar enormt på att ge värdefull kunskap om träning och hälsa för att kunna bidra till en högre atletisk förmåga och högre kunskaper om sig själv och sin egen kapacitet. Vi fokuserar även mycket på att vägleda och hjälpa människor att skapa karaktär som är bidragande till en bättre hälsa. Vår metod förebygger skador, mental ohälsa och sjukdomar.

VÅRA COACHER

Arbeta individuellt med en erfaren, empatisk coach som kommer att utforma en skräddarsydd träningsplan som utvecklas tillsammans med dina behov. Lär dig mer om våra tränare och boka in en konsultation, eller låt oss matcha dig med en coach som passar ditt mål.